Online Cursus “Biodiversiteit”

Huisvesting in samenwerking met de natuur

Meer vogels, insecten en andere dieren

In de huisvesting van je paard kun je veel grote en kleine dingen toevoegen die je paardenplek niet alleen een fijne plek maakt voor je paarden, maar ook voor andere dieren.

Een b(l)oeiende paddock

Je komt er achter hoe je bloeiende planten toepast in de huisvesting van je paard. Welke soorten bij jouw omgeving passen en bij jouw wensen

Een gezonde leefomgeving voor je paard

Planten die veilig zijn voor je paard, een gezonde toevoeging in het ruwvoer en voldoende natuurlijke schuilplaatsen

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik gek van dieren. Natuur en biologie heeft me altijd al geboeid. Met Paardinclusief verbind ik mijn liefde voor paarden en de natuur met elkaar. Het op een meer natuurlijke manier houden van paarden en het toevoegen van natuur en biodiversiteit gaan zo goed samen!
 

In de afgelopen jaren heb ik me steeds meer verdiept in het ontwikkelen van kruidenrijk grasland, welke beplanting geschikt is voor paarden, hoe je deze goed toepast in het landschap en hoe huisvesting het beste aan kan sluiten op de behoeftes van het paard.

Kennis heb ik niet alleen opgedaan via opleidingen en cursussen, maar ik heb ook veel in de praktijk mogen leren. Zowel in de paardenwereld als in de agrarische sector als ook via natuurorganisaties.

Dit haal je uit de cursus:

Voor €49 krijg je een jaar lang toegang!

Het toevoegen van meer biodiversiteit kan eigenlijk overal. In deze cursus leer je hoe je dit kunt doen. Je begint met een ontdekkingstocht. Hoeveel leeft er al? Het is super leuk om dit jaarlijks bij te houden en te zien hoe het groeit! 

Vervolgens leer je welke dingen je kunt doen en toevoegen aan jouw huisvesting om
een levendige b(l)oeiende paddock te creëren.

Module 1 – Biodiversiteit

Module 2 – Meten is weten

Module 3 – Tips voor meer biodiversiteit

Voor €49 krijg je een jaar lang toegang!

Is het niet wat je verwacht had? Geen zorgen, als je me binnen 14 dagen na aankoop een mail stuurt, met de reden waarom je niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug.