Laat je verrassen!

MYSTERYBOX

Uniek

Een uniek concept in de weidebeheer wereld. Alleen nu te koop.

Kwaliteit

Er zitten geen afdankertjes in, maar echte kwaliteitsproducten

Verrassingselement

Je weet niet wat je krijgt, maar het gaat zeker leuk zijn!

Wat zit er dan in?

Ik ga je natuurlijk niet precies vertellen wat er in de box zit, want het moet wel een verrassing blijven. Wel kan ik je vertellen dat de producten te maken hebben met weidebeheer en planten voor paarden.

Het zijn allemaal hoogwaardige producten, dus geen afdankertjes of alleen maar sample producten! Je krijgt sowieso waar voor je geld.

Ook zitten er producten in die niet op een andere manier te koop zijn en echt alleen éénmalig via deze box aangeboden worden!

Voor wie is deze box?

Bestellen kan tot en met 7 juli 2024

De inhoud van alle boxen zijn hetzelfde, daarom worden ze op hetzelfde moment verzonden. Zo kan iedereen op dezelfde dag de box openen en blijft het een verrassing! Dit betekent ook dat er een deadline is voor het bestellen van de box.
 

Op 10 juli worden de boxen verzonden.

Dit is een eenmalige en unieke actie van paardinclusief. Dus een eenmalige kans om voor een kleine prijs veel mooie producten te scoren!

De gouden envelop

In één van de verkochte mysteryboxen wordt een gouden envelop verstopt. In deze envelop vindt je een prijs ter waarde van €247,-.

Voor maar

€ 50,-

krijg je:

Sorry, bestellen is niet meer mogelijk! Wil je voortaan geen aanbiedingen meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via het menu bovenaan de pagina.

Welke garantie krijg je?

Alle boxen worden op 10 juli verzonden.

Ben je dan toevallig op vakantie? Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld bij je bestelling en geef aan wanneer je de box zou willen ontvangen. Dan krijg je de box op een moment dat voor jou uit komt